Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2011 15:27 - Всичко за житните кръгове
Автор: interesnoto Категория: Забавление   
Прочетен: 1104 Коментари: 0 Гласове:
0



Вече четвърт век тайнствените кръгове в пшеничните поля на Англия предизвикват обществения интерес. За този период, количеството на новообразувани фигури достига близо 10 000. Интересен и слабо известен обаче, е факта, че подобни феномени се наблюдават и в други части на света - Канада, Русия, Испания, Гърция, Словакия. Общото при всички случаи е, че житните класове не са счупени или прекършени, а полягат в точно определена посока, сякаш подчинявайки се на нечия воля. Сложността на рисунките и тяхната точност, скоростта, с която се появяват (според очевидци - 10 до 15 сек.), както и неповторимостта им, ни позволяват да предположим, че това е дело на по-висш разум или сила.

Десетки хиляди такива сложни фигури са наблюдавани на територията на графство Хемпшир и Уилшир, а разнообразието на схемите и рисунките е просто поразително. И докато до скоро, поради простотата на изображенията някои учени обясняваха появата им с торнадо или внезапен силен вятър, то днес подобно твърдение предизвиква снисходителна усмивка. Математическата точност на подобни фигури може да се сравни единствено с компютърна разработка и нейното техническо изпълнение на място. Бедността на хипотези и идеи от страна на официалната наука, сама по себе си е показателна.

Английските инженери Колин Ендрюс и Пет Делгадо, са свидетели на тайнствено появяване на кръгове. Според тях, това не отнема повече от 10-15 сек. Освен това са наблюдавали в небето над полята въздушно раздвижване, а магнетофонът им е записал звуци, наподобяващи жужене. Тяхната версия е, че кръговете се появяват в следствие на кацане на НЛО.

От Асоцияцията за изследване на феномена, създадена преди години, са правени множество проучвания, замервания и записи. На практика обаче, научно обяснение за това, как се появяват фигурите няма.

Практическите изследвания в областта на микролептонните полета, на група учени под ръководството на академик Охатрин, дават една интересна теория по отношение появата на фигурите. Откритията им в областта на квантовата физика показват, че между грубата материя и енергийните полета съществува пряка връзка. По точно непосредствено взаимодействие. От тук произтича и директното научно предположение, че въздействайки непосредствено на енергийните, невидимите за човешкото око полета, през кратък интервал от време или дори мигновенно, се променя първоначално квантовия слой, после микролептонния, а впоследствие, подчинявайки се на променената енергийна основа, настъпва промяна и в грубата материя (в случая житните класове). Ако се отчете факта, че странните фигури се появяват на полета с по-висок енергиен заряд, то съвсем спокойно може да се приеме, че именно това е причината. Възможно е неизвестен Разум да създава желаната фигура на енергийно ниво, създавайки клише, което после се спуска на полето. Този процес изглежда учудващо прост и лесно управляем.


Тагове:   НЛО,   извънземни,   кръгове,   житни,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interesnoto
Категория: Забавление
Прочетен: 38983
Постинги: 15
Коментари: 4
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930