Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2011 16:38 - Ужасяващи истории
Автор: interesnoto Категория: Забавление   
Прочетен: 3889 Коментари: 0 Гласове:
1



Може да е истина, а може и да не е , но във всеки случаи е интересно за четене!


Един таксиметров шофиор си карал и минал през едно гробище.Навън били много студено,а на пейката пред гробището стояло едно малко русичко,бледо момиченце със синя рокличка с презрамки.Тъй като навън било много студено,а момиченцето било самичко,шофиорът го качил в колата и му дал якето си и го закарало в къщи.Момиченцето посочвало пътя само с мимики.Най накрая стигнали и мъжът казал на момичето ако иска да влезне да вземе пари да му плати и момичето кимнало.Изминал се половин час,но детето не дошло и затова мъжът решил да звънне на вратата да си вземе поне якето и му отворила една жена.Той казал на жената че преди половин час тук е влезнало едно момиче,като подробно дал описанието на момичето и жената му казала:Вие знаете ли,че преди една седмица погребаха дъщеря ми изглеждаща по този начин!След време същият този мъж отишъл на гроба на един свой приятел и съседният гроб бил този на момичето върху който било поставено якето му!




Едно момиченце било в кома близо 3 месеца и накрая родителите решили да изключат поддържащия живота му апарат. Вечерта след погребението майката сънувала сън, в който дъщеря и плачела, изглеждала ужасно раздърпана и уплашена и и говорела : "Мамо, защо ме пратихте на такова тъмно и студено място, защо ме оставихте самичка, елате да ме вземете, страх ме е..." Майката не обърнала внимание на съня, било нормално да сънува обичната си дъщеря, която загубила толкова нелепо. На следващата вечер обаче сънят се повторил. Дъщерята плачела и молела да я приберат вкъщи, питала защо са я заровили жива и т.н. Сънят се повтарял всяка нощ и накрая майката придумала бащата да разровят гроба. Когато отворили ковчега пред тях се разкрила ужасна гледка. Момичето, погребано с най-хубавата си рокля, било свито в единия ъгъл, а не както го оставили спокойно лежащо по гръб, с разкъсана рокля, а по пръстите имала рани, ноктите били мръсни и изпочупени. По вътрешната страна на ковчега ясно личали дълбоките резки, оставено от ноктите и имало вдлъбнатини, сякаш от удари с юмрук. Момичето, неясно как събудило се след комата вече погребано, изпаднало в ужас от страха, тъмнината и недостига на кислород, се е борило да излезе от ковчега няколко часа, докато накрая се е задушило....Била погребана жива!




В хотел, разположен почти на южната ни граница, лятото започна странно. Собственикът твърди, че с първите туристи е пристигнал и невидим гост. Удивителната история за призраци разказва варненският вестник “Черно море”.

Необичайно за курортното място тази година първите летовници идват от Шотландия. Мъж и жена в пенсионна възраст, направили отдавна резервация, пристигат с няколко куфара и кошница с детски играчки. Това поучудва персонала, но хората, без много коментари, свързват куклите с възрастта на чужденците. Семейството се настанява в две отделни стаи. В едната поставят играчките, в другата влизат съпрузите. Идва време за вечеря. Шотландците, за разлика от няколкото други летовници, искат ястията да се занесат при тях, в стаята с играчките. След час мъжът и жената слизат в ресторанта, поръчват обилна вечеря, похапват си като шотландски бойци. Поръчват още порции за стаята с куклите. И така десет дни поред, на закуска, обяд и вечеря.

Дежурните на рецепцията споделят, че щом семейството излезе, от стаята с играчките някой звъни и пак поръчва ядене. Звучи един странен глас, едва се разбира какво мърмори на английски, оплаквали се служителите. Собственикът решава да провери дали подчинените му са в ред. Поема едно от дежурствата. Щом входната врата на хотела остана зад гърба на възрастните туристи, телефонът пак звънна, от слушалката се чу нещо като шепот, като жужене, нещо неразбираемо, разказва шефът. Че като рипнах, продължава. Качвам се на етажа, понечвам да отворя вратата, ядец! Отключено, а усещам отпор отвътре. Викам бодигарда, напъваме - вратата си стои. Около нас атмосферата се променя, отпадналост ни обзема... Месец след изживяното хотелиерът бърше пот от челото си.

Тръгват си шотландците. Без кошницата с куклите. През цялото време на престоя им те не са допуснали да влезе някой в стаите. Когато след тях камериерките отварят вратите, ахват. Безпорядък, мръсотия, най-вече в едната. Куклите разкъсани, вмирисана храна разхвърляна по пода. Всеки опит да съберат играчките се оказва безуспешен. Нещо пляска през ръцете всеки, който понечи да ги докосне.

От тази стая продължават поръчки за храна по телефона. Сервитьорите я подават през едва открехнатата врата, както са правели и когато семейството е обитавало хотела. След единственото влизане на камериерките пак никой не може да отвори вратата. Това продължава повече от месец. Защо са изпълнявали поръчките, е въпросът. Защото, при малко забавяне дори, от тази странна стая започвали да се разнасят стонове, възгласи, тропане, блъскане по стените. И за да спаси бизнеса си, босът нарежда всички да се правят на "ни чули, ни видели". Знайно е, че днес хората, за да се задържат на работа, са съгласни на всичко. Затова историята е потулена.

Хотелът вече е спокоен. Изведнъж Нещото изчезва. Никой не може да си обясни защо. Но гости от Тетевен, избрали мястото, за което разказваме, споделят, че преди седмица-две научили, че извънземни се появили край пещерата Съева дупка.

Дали безтелесният черноморско-шотландски пакостник не се е преселил в другия край на България? Какви ли са тези възрастни шотландци? Няма кой да каже дали все още са в страната, дали са около Рибарица?..И дали въпросният хотел няма да се рекламира следващия сезон като убежище на призраци...




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interesnoto
Категория: Забавление
Прочетен: 38989
Постинги: 15
Коментари: 4
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930